John Celie genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019

Home  >>  John Celie genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019

John Celie genomineerd voor EY Entrepreneur Of The Year 2019

12 maart 2019, 11:05

John Celie is met Groenland B.V. genomineerd tot finalist voor de EY Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award!

De EY Entrepreneur Of The Year award is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld. Een titel waarbij vernieuwend ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk wordt gezet en ondernemers worden aangemoedigd en ondersteund om het beste uit zichzelf, hun klanten en hun medewerkers te halen. Deze prijs wordt wereldwijd uitgereikt, in meer dan 60 landen.

John Celie, Directeur Groenland: “Ik ben enorm verrast door deze nomitie, niets vermoedend kwam ik op kantoor en werd hier totaal door overvallen. We gaan uiteraard ons best doen om de Entrepreneur Of The Year 2019 Nederland award in de wacht te slepen. Alleen al deze nominatie is de kroon op alles wat wij met Groenland B.V. hebben bereikt. Daarnaast is het een mooie kans om de sierteeltbranche nog beter op de kaart te zetten”.

John Celie staat aan het roer van Groenland B.V., een holding die faciliteert in het succes van haar bedrijven: Celieplant, Bouquetnet, Bloominess en Greenpackers. Stuk voor stuk bedrijven die actief zijn in de sierteeltbranche. De ecologische manier van werken in de duurzaam gebouwde panden maakt Groenland B.V. koploper op het gebied van schoon produceren en groen ondernemen. Tevens staat naast de focus op het milieu de mens centraal bij Groenland B.V..

Comments are closed.
Celieplant