In drie dagen van Hazerswoude naar Inverness, op de fiets…

Home  >>  In drie dagen van Hazerswoude naar Inverness, op de fiets…

In drie dagen van Hazerswoude naar Inverness, op de fiets…

14 september 2018, 12:36

Al diverse jaren sponsoren wij de “Ronald Moerings Foundation”. Deze stichting zet zich in voor het AVL, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, hèt onderzoekscentrum tegen de vreselijke ziekte kanker.

Met 54 fietsers en 12 begeleiders gaat Sam van Tol, een van onze collega’s bij Celieplant, deze mooie uitdaging op de fiets aan! Woensdagmiddag 19 september aanstaande (om 13:30 uur aan het Frederik van Edenplein, Hazerswoude – Rijndijk) start deze uitdaging, waarbij geld wordt ingezameld voor het Antoni van Leeuwenhoek.

Ook vorig jaar heeft Sam meegefietst. De rit werd toen gereden van Basel naar Hazerswoude, een rit van circa 1000 kilometers. Een uitdaging die zwaar was maar uiteindelijk wel werd volbracht met 43 fietsers. Tijdens het overhandigen van de cheque in het Antoni van Leeuwenhoek vorig jaar heeft Sam met eigen ogen kunnen zien waar het om te doen is. ‘Het is vreselijk indrukwekkend allemaal. De vraag of ik dit jaar weer meeging was dan ook snel beantwoord, zonder de bestemming te weten gelijk toegezegd.’

Inmiddels weten wij dat de bestemming voor dit jaar Schotland is geworden. Het gaat hier om een rit van 670 km met 7800 hoogtemeters. Je kunt dit vergelijken met drie dagen lang de Amstel Gold Race rijden. ‘Maar goed wat we moeten klimmen mogen we ook weer naar beneden en daar houd ik me maar aan vast’, aldus Sam. Zo’n rit vraagt natuurlijk om de nodige voorbereiding. De Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik heeft hij al in de benen zitten. Dus dat moet wel goedkomen!!

Sponseren kan altijd, maar voel je zeker niet verplicht. Hieronder meer informatie over op welke manier je zou kunnen sponsoren.

Sponsoring ‘Inverness EFI’

Comments are closed.
Celieplant