Groenland en Chrysal bezegelen een intensieve samenwerking

Home  >>  Groenland en Chrysal bezegelen een intensieve samenwerking

Groenland en Chrysal bezegelen een intensieve samenwerking

8 februari 2017, 08:43

Op vrijdag 3 februari 2017 zetten Groenland en Chrysal hun handtekening onder een overeenkomst, die tegelijkertijd een verbredingsslag en een verdiepingsslag betekent voor de hechte samenwerking die in de afgelopen twee jaren is opgebouwd.

Reeds vanaf 2014, toen het nieuwe bedrijfspand van Celieplant en Bouquetnet aan de Japanlaan een feit werd, werd een partnership gesmeed tussen Chrysal en Celieplant en Bouquetnet, die verder ging dan het bijvoegen van een zakje bloemenvoeding bij een boeket bloemen. De gezamenlijke ontwikkeling van een uniek waterzuiveringssysteem dat de kwaliteit en het vaasleven van snijbloemen optimaliseert, is hier een goed voorbeeld van.

Het nieuwe partnership tussen Chrysal en Groenland gaat verder; naast Celieplant en Bouquetnet, zijn nu ook GreenChain en Bloominess aangesloten. Door een gezamenlijke inzet kan in de komende jaren wederom worden gewerkt aan innovaties, die een verbetering opleveren voor de kwaliteit en levensduur van bloemen, met respect voor het milieu.

Comments are closed.
Celieplant