Even voorstellen | Oscar Leune

Home  >>  Even voorstellen | Oscar Leune

Even voorstellen | Oscar Leune

23 november 2020, 11:36

Wij stellen graag een aantal medewerkers voor die sinds kort of al langere tijd bij Celieplant werken. Deze keer is Oscar Leune, Coördinator Backoffice, aan het woord!

Oscar stel jezelf eens even voor?

Mijn naam is Oscar en ik werk sinds 1 augustus bij Celieplant als Coördinator Backoffice. In mijn vrije tijd sport ik graag (verschillende soorten sporten vind ik leuk zoals bijvoorbeeld fitness en voetbal). Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan in verschillende vakgebieden en me bezig gehouden met allerlei bedrijfskundige vraagstukken.

Hoe ben je bij Celieplant terecht gekomen?

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam ik in contact met Antenna (werving & selectie) in Aalsmeer. Zij hebben mij voorgesteld bij een aantal bedrijven en Monique Heemskerk (managing director bij Celieplant) zag in mijn competenties toegevoegde waarde voor Celieplant. Zo zijn we in gesprek gegaan en van het een kwam het ander.

Wat houdt jouw functie in bij Celieplant?

Concreet coördineer ik de backoffice en hierin werk ik nauw samen met mijn collega’s van de inkoop, accountmanagement en administratie. Ik coördineer het hele order proces en ontzorg zo met mijn team de inkopers én accountmanagers. Met als doel om met elkaar de commerciële slagkracht van Celieplant te vergroten. Verder krijg ik de kans om nieuwe dingen te leren en op te pakken, zo houd ik me nu ook bezig met de Brexit. Hiervoor maak ik een impact analyse zodat wij intern exact weten welke aanpassingen we moeten doen om de export van planten naar Engeland, ook straks per 1 januari 2021, vloeiend te laten verlopen. Daarnaast houd ik me nog bezig met diverse andere interessante bedrijfskundige vraagstukken.

Wat is jouw grootste uitdaging?

Voor mij is het dé uitdaging om bedrijven procesmatig efficiënter te maken. Een belangrijk onderdeel hiervan is digitalisering, waar ik een groot voorstander van ben. Dit biedt een hoop kansen bij veel bedrijven, dus ook bij Celieplant. Gezien de dynamiek van de sierteelt branche moeten we vaak snel schakelen als we voor (commerciële) uitdagingen komen te staan, zoals nu in deze periode met het corona virus. Dan is het mijn uitdaging om mogelijke knelpunten voor te zijn en waar nodig op te lossen en uiteindelijk de processen efficiënter te maken.

Wat vind je leuk aan het werken bij Celieplant?

Wat het werken bij Celieplant voor mij interessant maakt is de afwisseling en de internationale focus. Ook kan ik me bezig houden met projecten die aansluiten op mijn studie. Het team waar ik onderdeel van mag uitmaken is enthousiast en werkt hard maar er is ook ruimte voor gezelligheid. De mogelijkheid om gebruik te maken van personal training in de sportschool is natuurlijk een groot pluspunt. Mooi dat dit geregeld is voor de werknemers.

Comments are closed.
Celieplant