Even voorstellen | Martine en Iris

Home  >>  Even voorstellen | Martine en Iris

Even voorstellen | Martine en Iris

22 november 2021, 12:33

Dit keer stellen wij niet één maar twee collega’s voor! Martine en Iris werken allebei ongeveer anderhalf jaar bij Celieplant en zorgen ervoor dat alles rondom de orders op rolletjes verloopt. Dit doen ze natuurlijk niet alleen maar samen met hun collega’s van de backoffice.

Iris is als tijdelijke kracht begonnen en gebleven, inmiddels is haar studie in de afrondende fase en leert ze graag in de praktijk verder. Martine komt uit de watersport branche en heeft in het verleden ook op de bloemenveiling gewerkt, altijd in administratieve functies.

Allebei geven ze aan ieder dag weer nieuwe dingen te leren, ‘je pakt gewoon op wat nodig is,’ aldus Martine en Iris. Sinds ze bij ons werken lopen ze allebei op vakantie in het buitenland graag bij een supermarkt binnen om daar ‘onze’ planten te zien staan!

Het sporten in de inpandige sportschool vinden ze allebei een pluspunt. Soms even lastig als het druk is maar heel fijn om dan toch te gaan sporten en de drukte even achter te laten en daarna fris en ontspannen weer verder te gaan. Want naast dat ze het erg gezellig hebben in het team wordt er natuurlijk ook hard gewerkt.

Wij wensen Martine en Iris allebei nog veel werkplezier toe!

Comments are closed.
Celieplant