Accountmanager planten (m/v)

Home  >>  Vacatures  >>  Accountmanager planten (m/v)

Accountmanager planten (m/v)

25 september 2018, 19:59

In deze fulltime functie ligt de nadruk op commercie. Het gaat om het onderhouden van de bestaande klanten en in een later stadium wordt new business opgepakt. Je maakt offertes en aanbiedingen, verwerkt deze in de systemen en je hebt directe contacten met klanten. Minimaal een keer per jaar bezoek je de klanten. Deze functie kan ook door een starter vervuld worden. Hoe snel de stap naar new business gemaakt kan worden, is afhankelijk van eerdere werkervaring en productkennis binnen de branche.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré
  • Je kunt goed overweg met de computer (MS office)
  • Je bent proactief & secuur
  • Je hebt commercieel talent en je hebt een flexibele instelling wat betreft werktijden

Wat mag je van ons verwachten?

Het team van Celieplant is jong en ambitieus. Wij bieden een plezierige en inspirerende werkomgeving. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn bij Celieplant de norm en geen streven. Onze visie is alles doen vanuit het oogpunt mens en milieu Wij hechten waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden ons personeel ruimschoots de gelegenheid zich verder te ontwikkelen. Uiteraard zorgen wij ook voor een marktconforme beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en een pensioenregeling. Ook werken wij met een vitaliteitsplan waar één keer per week sporten in onze sportschool onderdeel van is.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Stuur je motivatiebrief en cv naar P&O@groenland-bv.nl of neem voor meer informatie contact op met de heer P. Janmaat via p.janmaat@celieplant.nl

Comments are closed.
Celieplant